Nauttiaksesi tästä erikoisuudesta, kaada purkin sisältö astiaan, peitä ja anna hautua miedolla lämmöllä. Muista sekoittaa aika ajoin.
Noin 10 minuuttia 1 annoksen koossa
15 minuuttia 2 annoksen koossa
Rasvaa: 9,0 g
Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 3,9 g
Hiilihydraatteja: 8,7 g
Joista sokereita: <0,5 g
Kuituja: 2,0 g
Proteiinia: 8,4 g
Suolaa: 0,76 g
Ihan kauniin saaren maalaissalamia valmistetaan vähintään kuukauden kypsyneestä sianlihasta. Jokaisen palan paino on noin 300 g ja pituus 27 cm.
Pakkaus: 10 kg:n laatikko, noin 33 kappaletta
Säilytys: enintään 18 °C
Säilyvyysaika: 95 päivää